Υπηρεσίες

Άμεσα - Υπεύθυνα - Αξιόπιστα

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών της Ένωσης Ιδιωτικών Ερευνητών – Ντετέκτιβ στο Ηράκλειο Κρήτης αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση κάθε υπόθεσής σας, είτε αυτή σχετίζεται με προσωπικά ή οικογενειακά θέματα είτε με θέματα επαγγελματικής φύσεως.

Εστιάζοντας σε κάθε υπόθεση που αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό, αποτελεσματικότητα και κυρίως εχεμύθεια, βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τους πελάτες μας από τη πρώτη στιγμή .

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την αναζήτηση στοιχείων που αφορούν τρίτα πρόσωπα με σκοπό την ολοκληρωμένη πληροφόρησή σας, είτε πρόκειται για προσωπική, είτε για επαγγελματική υπόθεση. Σε κάθε περίπτωση σας ενημερώνουμε με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με τη δυνατότητα ανεύρεσης στοιχείων.

Είμαστε σε θέση να συλλέξουμε αποδείξεις για κάθε υπόθεση που σας απασχολεί, προκειμένου να αποκτήσετε μια σαφή και ολοκληρωμένη εικόνα, η οποία θα βασίζεται αποκλειστικά σε αληθινά γεγονότα, χωρίς καμία αλλοίωση ή παραποίηση.

Η εξακρίβωση των στοιχείων (π.χ. της διεύθυνσης) ενός ατόμου συχνά είναι απαραίτητη, ειδικότερα στην περίπτωση που υπάρχουν νομικοί, οικονομικοί ή προσωπικοί λόγοι.
Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία να δώσουμε αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε οικογενειακή υπόθεσή σας, που χρίζει διερεύνησης, όπως η ανεύρεση δικαστικών ή απόρρητων στοιχείων ή ακόμα και ο εντοπισμός χαμένων προσώπων.
Η επιλογή του ανθρώπου με τον οποίο θα περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το γραφείο μας σας προσφέρει τη δυνατότητα έρευνας γύρω από μια σειρά ζητημάτων που αφορούν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, όπως: έρευνες συζυγικής απιστίας, έλεγχος ιστορικού, προγαμιαίες εξακριβώσεις.
Δυστυχώς, η μάστιγα των ναρκωτικών αφορά όλο και περισσότερους έφηβους στη σημερινή εποχή. Οι ενδείξεις ότι ο έφηβος μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιο τέτοιου είδους πρόβλημα είναι πολλές: επιθετική συμπεριφορά, κακή απόδοση στα μαθήματα, περίεργες παρέες είναι ορισμένες μόνο από αυτές. Οι ειδικοί συνεργάτες μας αντιμετωπίζουν το θέμα με ευαισθησία, προσοχή και υπευθυνότητα, φροντίζοντας για την επιλογή της ασφαλέστερης λύσης για όλη την οικογένεια.
Το γραφείο μας εξειδικεύεται στις ιδιωτικές έρευνες στον επιχειρηματικό τομέα παρέχοντας σας πολύτιμες πληροφορίες για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια της εταιρείας σας σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Είμαστε σε θέση να παρέχουμε αξιόπιστες πληροφορίες, με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στην εταιρεία σας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις όπως έλεγχο ιστορικού των υπαλλήλων, έλεγχο ενεργειών των συνεργατών, έρευνες για οφειλέτες, ανάκτηση χρεών, διαπίστωση για τη διαρροή πληροφοριών της επιχείρησής σας, έλεγχο τηλεφωνικών συνδιαλέξεων
Η εμπειρία μας στον επιχειρηματικό τομέα εγγυάται την προστασία της εταιρείας σας από διάφορες απειλές όπως διαρροές από τους υπαλλήλους και άλλους εταιρικούς κινδύνους. Επιπλέον, είμαστε σε θέση να διεκπεραιώνουμε υποθέσεις που αφορούν ανταγωνιστές ή και ασφαλιστικές εταιρείες.

μπορουμε να βοηθησουμε σε

επαγγελματικά0%
οικονομικά0%
οικογενειακά0%

και σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν και χρειάζονται τις υπηρεσίες μας!

g